Foto door Marijke van der Linde 2011

 

Tifen (Tifène Huchet voluit) organiseert creatieve evenementen en projecten, is tekstschrijver en geeft workshops voor diverse opdrachtgevers.

Organisator; Tifen bedenkt en organiseert evenementen en projecten. Naast dat ze creatieve concepten ontwikkelt, gaat ze doortastend te werk als projectleider, producent of coördinator. Tifen werkt doelgroepgericht, gedreven en heeft goed inzicht in originele mogelijkheden.

Tekstschrijver; Tifen schrijft graag voor creatieve professionals, bedrijven en organisaties. Van websiteteksten tot aan copywriting voor short movies, trailers en infomercials. In dialoog met haar opdrachtgevers komt Tifen tot pakkende teksten met gevoelswaarde.

Workshopdocent; Tifen geeft creatieve schrijfworkshops aan kinderen, jongeren en volwassenen. Tijdens de workshops leren deelnemers zichzelf aan het woord te laten. Niets is te gek of te veel. Op papier is er altijd plek om te spuien, te spelen en te schrappen. Met veel enthousiasme helpt Tifen deelnemers om de schrijver in zichzelf te ontdekken.

Tifen werkt onder andere samen/voor: Peervis, Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland, Kaasschaafcollectief, Cult Dealer Enzo, Utrecht Centrum voor de Kunsten, Menno Fockma Studio, Soulbase, Los Creatieve Producties, De Nieuwstaat, Studio-Takt, HouwersBartels, Onderaards, Kim de Haas, Binding, Seriousness en Sue Doeksen.

Vragen? Stuur vooral een bericht!